UDRUGA

Hrvatska transpersonalna asocijacija (HTA)

Udruga Hrvatska transpersonalna asocijacija ostvaruje ravnotežu društvenih, okolišnih i ekonomskih ciljeva poslovanja.

Društvene ciljeve HTA udruga ostvaruje kroz aktivnosti koje jačanju pozitivan odnosa prema samom sebi i poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Programi/aktivnosti kao što su upravljanje i smanjivanje stresa suvremenog načina života, očuvanje tradicijskih pristupa zdravoj prehrani, jačanje samopouzdanja, emotivne uravnoteženosti, suočavanje s vlastitim strahovima i slabostima, kreativnom izražavanju, razvijanju talenata, bavljenje umjetnošću.

Okolišne ciljeve HTA ostvaruje kroz programe koje promiču zdravu prehranu, organski uzgojenu hranu, odgovoran odnos prema okolišu, razvijanje svijesti da zdravlje okoliša je preduvjet vlastitog zdravlja, recikliranje, te pronalaženje i čuvanje tradicijskih vrijednosti koji potiču očuvanje okoliša. HTA je, od osnivanja 1994., nastavila djelovanje “Društva za cjeloviti razvoj čovjeka”, osnovanog 1982. u Zagrebu.

27 godina poslovanja

Razlozi “transformacije” da, uz pomoć EUROTAS-a, Europske transpersonalne asocijacije, što bolje prevladamo izazove tranzicije, što nam je, u našim skromnim uvjetima i uspjelo. Ekonomski ciljevi HTA udruzi nikad nisu bili na prvom mjestu. Voditelji sekcija su volontirali. Sudjelovanje članova u programima, kupnjom naših proizvoda podržavali su ostvarenje ciljeva. Od osnutka, dakle 27 godina, udruga posluje pozitivno i nema nikakvih dubioza.

Ovim projektom bi htjeli podići naše proširiti i ojačati djelovanje HTA kao društvenog poduzetnika, posebno u onom djelu koji se bavi inovativnom pristupu u obrazovanju djece i mladih, uz pomoć igre i umjetnosti pomoći razvoju svih njihovih talenata i sposobnosti što više, od samog početka školovanja razvijati zdrave navike i način života. Pri obavljanju gospodarske djelatnosti HTA i umjetnička produkcija, uvijek vodimo brigu o što povoljnijem utjecaju na okoliš, koristimo reciklirajuće materijale, recikliramo, koristimo odbačene stvari i dajemo im novu svrhu.

Cjelokupno naše djelovanje usmjereno je na poboljšanje kvalitete života pojedinca – kao i zajednice u cjelini.

27 godina poslovanja

Upoznajte

Super5Q

tim

Posjetite

HTA

WEB stranice